Sadržaj

“Forces of change” u novim AF1 Double Shadow!

Nike se iz sezone u sezonu trudi da nas impresionira. Ovoga puta, učinio je to preko jedne od najpoznatijih silueta, AF1!  Njeno najnovije izdanje prekriveno je i podebljeno dvostrukim slojevima materijala, zanimljivog karaktera i drugim cool detaljima  koji će vas oduševiti!

Dve nadolazeće nijanse boja savršene su za ovu lepu, mirnu i hladnu jesen. Jake boje i svetlo – pastelno ružičasti tonovi. Obe varijante napravljene su po principu “dvostruke sene”. Međutim, svaki par Air Force vođen je ženstvenom perspektivom jer su ovoga puta namenjeni ženama!

Nike AF1 Double Shadow vraća se na tržište svež i snažan brzinom svetlosti. S novim detaljima i nadogradnjom klasičnog dizajna. Njihovo gornjište odiše kontrastnim tonovima meke palete boja koje dodaju malo vizualne mase samoj patici. Čak bismo mogli reći da su na tragu popularnih ‘Chunky’ modela, s prekrasnom platformom. Za sve odvažne devojke slobodnog duha!

Znamo da su žene beskrajno raznolike. Ali sve žele nešto jedinstveno, dok neke od njih žele koristiti patike da bi izrazile sebe i svoj karakter. Takođe imaju duboko poštovanje i ljubav prema njima, ili u ovom slučaju prema našoj AF ikoni“, kaže Georgina James, starija kreativna direktorica Nike ženske obuće. “Shadow Air Force 1 sjajan je primer kako kanaliziramo želje i stvaramo nove izraze kroz siluetu, oblik i njene detalje.”

Inspiracija za SHADOW AF1, koju karakteriziraju dvostruki detalji i slojeviti delovi, dolazi iz razmišljanja žena koje u svojim zajednicama deluju i predstavljaju  sile promjene. To je hrabar izraz osnovnih elemenata, poput različitosti – s naglaskom na elegantno preterivanje.

Stoga možemo razumeti dizajn ove siluete; njen funkcionalni dizajn vuče klasične korene: malo viši đon pruža moderan i udoban korak, osnovni đon izrađen je od kvalitetnog materijala, što siluetu čini lakšom i udobnijom.

AIR FORCE 1 SHADOW će vladati gradskim ulicama ove jeseni i zime. Silueta ima stvarni potencijal za još sjajnije sheme boja AF1 SHADOW. U našim trgovinama The Athlete’s Foot čekaju vas čak dve varijante novog modela koje će vas zadiviti i osvojiti svojim šarmom. Svetlo ružičaste linije s jakim tonovima i zeleno-plavom paletom. Potražite ih i na našoj web stranici http://www.taf.rs

Ne čekaj, osiguraj svoj par sneakersa već danas!